Agenda
 
40-dagen tijd 
Nu we zonder predikant zijn, willen we samen als gemeente de schouders zetten onder de komende 40-dagen-tijd. Natuurlijk samen met de kindernevendienst, die vaak een project hebben tijdens de 40dagen tijd. Daarom willen we u en jou vragen om mee te denken en mee te helpen. We hoeven niet helemaal vanaf nul te beginnen, de PKN Nederland heeft een thema waarop we kunnen aanhaken en materiaal waar we gebruik van kunnen maken. Heeft u ideeën of bent u enthousiast? Doe mee! Voor meer informatie of aanmelding, Diana en Steven Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Aktie kerkbalans U vindt vanaf morgen de envelop met informatie over de actie Kerkbalans in uw brievenbus. De enveloppen worden dan later (na 27 januari) weer bij u opgehaald. U helpt enorm mee als u (eind) deze week alvast uw antwoord zelf even inlevert bij het op de envelop vermelde adres. Dat scheelt ons vrijwilligers veel werk. Maakt u gebruik van de mogelijkheid een periodieke gift te geven, dan wordt het antwoord NIET bij u opgehaald; uw bijdrage staat dan immers al vast.  De Kerkrentmeesters
 
Maaltijdgroep
Op dinsdag 28 januari is er weer een maaltijdgroep.
Je bent van harte welkom om samen met anderen te genieten van de maaltijd die door de kookgroep wordt bereid.
Neem ook gerust een buurvrouw/buurman, vriendin of familielid mee!
De maaltijd kost € 5,- per persoon, opgave is wel noodzakelijk.
Dat kan bij Bertina Seffinga, telefoon: 605888 of mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. 
De maaltijdgroep is op zoek naar uitbreiding. Hou je van koken en lijkt het je leuk om samen met anderen voor 60 mensen te koken, doe dan met ons mee.
Het is 1x per maand in totaal 5x per jaar.
Geef je op bij Bertina Seffinga.