Agenda  
 
Actie Kerkbalans:
Fijn dat er voldoende mensen zijn die hieraan gaan meewerken! Hartelijk dank alvast.
Iedereen die is gevraagd of zich heeft aangeboden te helpen bij het rondbrengen en ophalen van de enveloppen herinneren we er aan dat de enveloppen op vrijdag 18 januari tussen 19.30 en 20 uur kunnen worden afgehaald bij het kerkelijk bureau in De Paadwizer.
De actie start maandag 21 januari a.s.
De kerkrentmeesters.

Maaltijdgroep, herinnering
Dinsdagavond 22 januari om 18.00 is er weer een gezamenlijke maaltijd. Mochten er mensen zijn die zich opgegeven hebben en toch niet kunnen komen, graag afmelden bij Bertina Seffinga. Dan krijgen andere mensen nog een kans om mee te eten. 605888 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Bijbelstudie
Op woensdag 23 januari gaan wij weer verder met het evangelie naar Marcus. We beginnen om 20.00 uur in de Paadwizer.
ds. Sietske Bergsma en ds. Peter van Commenee

In en om Talma
Voor vragen, opmerkingen etc. is er weer het vragenuurtje in het bekende ‘Bushokje’ in Talma Hiem.
Woensdag, 23 januari om 16.30 uur voor contactpersonen/omtinkers
Donderdag, 24 januari om 16.30 uur voor kerkvrijwilligers
Pastoraat ‘In en om Talma’
Mw. B. Posthumus, tel. 06-41843096
e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bordspel The System – 25 januari om 19.30 uur
Vindt je het leuk om een spelletje te spelen in deze donkere wintermaanden? Deze avond spelen we het bordspel: “the system”. Tijdens het spel kruipen we in de huid van een Jeansproducent die een ecologisch jeansbroek op de markt wil brengen. Samen probeer je om een broek te produceren met respect voor mens en milieu en tegen een goede prijs te verkopen. Gaat het lukken om in de kapitalistische markt een duurzaam alternatief te vinden? De hele familie kan meedoen, gezelligheid en elkaar ontmoeten staat vanavond voorop!
Je kunt je hiervoor opgeven tot uiterlijk 21 januari bij Bertina Seffinga, 605888 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..